Zapečený hlávkový šalát
Ingredience
| hlávkový šalát | 2 ks |
| cibuľa | 1 ks |
| slaninka | 100 g |
| olivový olej | 3 lžíce |
| tofu syr | 1 ks |
| vajcia | 3 ks |
| kyslá smotana | 1 ks |
| soľ, mletá rasca, čierne mleté korenie | 1 špetka |
Postup přípravy
| 1 | Cibuľu si očistíme, nakrájame a spolu s nakrájanou slaninkou opečieme na olivovom oleji - program FRY 115 °C asi 8 minút. Medzitým si na pásiky nakrájame očistený hlávkový šalát. |
|---|---|
| 2 | S kyslou smotanou rozšľaháme vajcia, pridáme koreniny a nastrúhaný syr tofu. |
| 3 | Po udusení cibuľky, pridáme do nádoby nakrájaný hlávkový šalát, zalejeme zálievkou zo smotany a vajíčok, riadne premiešame. Nastavíme program Cake a pečieme na 160 °C asi 25 minút. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.