Jablková "kombivarka"
Ingredience
| mléko | 100 ml |
| rum (přiměřeně) | 1 lžicka |
| cukr krystal | 200 g |
| olej | 150 ml |
| vanilkový pudink v prášku | 1 ks |
| polohrubá mouka | 300 g |
| vejce | 2 ks |
| prášek do pečiva | 1 ks |
| skořice | 1 špetka |
| jablka | 400 g |
Postup přípravy
| 1 | Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců, nastrouháme. |
|---|---|
| 2 | Všechny suché potraviny smícháme a vyšleháme se zbytkem surovin. |
| 3 | Nalijeme do nádoby Combivaru, nastavíme program Cake (140 st., 40 minut). Pokud nebude po ukončení této doby buchta dopečená, nastavíme program znovu s teplotou 120 st. a po 5ti minutách kontrolujeme. |
| 4 | Po dokončení vypneme stroj, vyjmeme nádobu, necháme chvilku vychladnout a vyklopíme na talíř. Můžeme podávat :-) |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.