Paprykarz
Ingredience
| ryżu basmati | 1 sklenice |
| wędzona makrela | 1 ks |
| ketchupu | 2 lžíce |
| koncentratu | 1 lžíce |
| papryka czerwona | 1 ks |
Postup přípravy
| 1 | Ryż gotujemy, z ryby usuwamy ości. Paprykę kroimi w kosteczkę. |
|---|---|
| 2 | Do miseczki wrzucamy ugotowany ryż, dodajemy makrele, paprykę, ketchup i koncentrat. |
| 3 | Dodajemy sól i pieprz do smaku. Wszystko mieszamy widelcem, rybę rozdrabniamy. Smacznego!!! |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.