Vepřové na žampionech
Ingredience
| cibule | 2 ks |
| sůl, pepř a harmonie chutí | 1 špetka |
| worčestrová omáčka | 3 lžíce |
| žampionů | 1 balení |
| vepřová plec | 0,5 kg |
| masoxu | 2 kostka |
Postup přípravy
| 1 | Maso nakrájíme na kousky, dáme na něj worčestr, sůl, trochu harmonie. Nastavíme program 10 min. FRY na 170°C a cibulku necháme osmahnout. Na cibulku dáme maso a žampiony, necháme orestovat. Přidáme vodu ( ne studenou ) masox 2ks. |
|---|---|
| 2 | Zapneme program chef na 40 minut. Po zaznění zvukového signálu, který oznamuje konec programu, přepněte ventil na symbol unikající páry a přebytečnou páru vypusťte. Teprve potom můžete hrnec bezpečně otevřít. |
| 3 | Po uvaření zahustíme. Příloha knedlík nebo rýže. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.