Rozpečený hermelín
Ingredience
| hermelín | 1 ks |
| olej | 2 lžíce |
| koření Hungaria | 1 lžicka |
Postup přípravy
| 1 | Z koření a oleje si uděláme marinádu, kterou následně potřeme hermelín. |
|---|---|
| 2 | Hermelín zabalíme do alobalu a necháme alespoň hodinu marinovat. |
| 3 | Na rozpáleném griflovači grilujeme při přiklopeném vrchu asi 10 minut. Při rozkrojení musí hermelín krásně vytéct. Podáváme s pečivem |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.