Špenátová polévka
Ingredience
| špenátový protlak | 1 ks |
| hladká mouka | 1 lžíce |
| olej | 3 lžíce |
| voda | 1200 ml |
| bujon nebo masox | 1 ks |
| šlehačka | 1 ks |
| sůl | 1 lžicka |
Postup přípravy
| 1 | Do nádoby vlejeme olej, nastavíme program Saute /zpěnění/, přednastavený čas, rychlost a teplotu ponecháme, po dosažení teploty 100 stupňů snížíme teplotu na 95 stupňů a vsypeme mouku. Takto připravíme jíšku. |
|---|---|
| 2 | Jíšku zalijeme vodou, vložíme masox nebo bujon / nebo zaléváme vývarem/, osolíme, vložíme špenátový protlak,který jsme po vytažení z mrazáku nechali změknout. Zapneme program COOK /vaření/, program je přednastavený, není potřeba hodnoty měnit. |
| 3 | Po uvaření /tedy po 20 minutách/ vlejeme šlehačku a jen krátce prohřejeme programem COOK 2 minutky na 90 stupňů. Stačí pak pouze dochutit dle potřeby. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.