Pilaw z bulguru

(2 hodnocení)
czas przygotowania: 4 min
ilość porcji: 3
kucharz : Vaše DEDRA
Język przepisu:

Składniki

bulguru 1 kubek
mrkev 2 szt.
oleje 3 łyżki
cibule 1 szt.
kořenová petržel 1 szt.
kurkumy, koriandru, kardamonu 1 szczypta
vody 1 kubek
soli 1 szczypta
fazolové lusky mražené 1 opakowanie
Pilaw z bulguru
(2 hodnocení)
czas przygotowania: 4 min
ilość porcji: 3
kucharz : Vaše DEDRA
Język przepisu:

Przygotowanie

1 Do nádoby nalijte olej, na drobno nakrájenou cibuli, nastrouhanou mrkev, petržel a fazolové lusky. Přisypte bulgur, zalijte vodou do které přidejte sůl a koření. Zapněte program PILAW na 4 min. a hrnec tlakově uzavřete.
2 Po zaznění zvukového signálu, který oznamuje konec programu, přepněte ventil na symbol unikající páry a přebytečnou páru vypusťte. Teprve potom můžete hrnec bezpečně otevřít. Pilaw důkladně promíchejte.
3 Podávejte jako prílohu nebo hlavní jídlo se zeleninovým salátem.

Podoba ci się przepis? Wyślij go...