Kachní prsa na čínský způsob

(0 hodnocení)
czas przygotowania: 30 min
ilość porcji: 4
kucharz : Vaše DEDRA
Język przepisu:

Składniki

kachní prsa s kůží 4 szt.
medu 2 łyżki
dezertní víno 100 ml
sojóvé omáčky 2 łyżki
soli 1 łyżeczka
sušený zázvor 1 łyżeczka
olej 100 ml
solamylu 1 łyżeczka
Kachní prsa na čínský způsob
(0 hodnocení)
czas przygotowania: 30 min
ilość porcji: 4
kucharz : Vaše DEDRA
Język przepisu:

Przygotowanie

1 Nastavíme na 10 minut program FRY na maximální teplotu a kachní prsa zprudka opečeme (nejprve stranu s kůží).
2 V misce rozmícháme víno s ostatními surovinami a zalijeme opečená kachní prsa.
3 Nastavíme na 20 minut program STEW a hrnec tlakově uzavřeme. Po dokončení programu vypustíme přebytečnou páru a teprve potom můžeme hrnec bezpečně otevřít.
4 Maso nakrájíme na cca 1 cm silné plátky, přelijeme vydušenou šťávou a podáváme s rýží.

Podoba ci się przepis? Wyślij go...