Kachní prsa na čínský způsob
Składniki
kachní prsa s kůží | 4 szt. |
medu | 2 łyżki |
dezertní víno | 100 ml |
sojóvé omáčky | 2 łyżki |
soli | 1 łyżeczka |
sušený zázvor | 1 łyżeczka |
olej | 100 ml |
solamylu | 1 łyżeczka |
Przygotowanie
1 | Nastavíme na 10 minut program FRY na maximální teplotu a kachní prsa zprudka opečeme (nejprve stranu s kůží). |
---|---|
2 | V misce rozmícháme víno s ostatními surovinami a zalijeme opečená kachní prsa. |
3 | Nastavíme na 20 minut program STEW a hrnec tlakově uzavřeme. Po dokončení programu vypustíme přebytečnou páru a teprve potom můžeme hrnec bezpečně otevřít. |
4 | Maso nakrájíme na cca 1 cm silné plátky, přelijeme vydušenou šťávou a podáváme s rýží. |