Miniroládky z kuřecích prs

(2 hodnocení)
czas przygotowania: 15 min
ilość porcji: 8
kucharz : Vaše DEDRA
Język przepisu:

Składniki

kuřecí prsa 4 szt.
čerstvý špenát 1 opakowanie
česnek 3 ząbek
koření na kuře 4 szczypta
sýr 12 plasterek
olej 150 ml
voda 500 ml
kuřecí bujón 1 szt.
Miniroládky z kuřecích prs
(2 hodnocení)
czas przygotowania: 15 min
ilość porcji: 8
kucharz : Vaše DEDRA
Język przepisu:

Przygotowanie

1 Jako první si připravíme špenát na náplň. Do nádoby COMBIVARU nalijte 500 ml vody a opraný špenát vložte do mističky na parní vaření. Mističku vložte do nádoby, COMBIVAR uzavřete a nastavte na 2 min. tlakový program STEAM. Po zaznění zvukového signálu, který oznamuje konec programu, přepněte ventil na symbol unikající páry a přebytečnou páru vypusťte. Teprve potom můžete hrnec bezpečně otevřít.
2 Špenát společně s česnekem vložte do VARMIXU a sekejte 15 sec. R6. Náplň do roládek si můžete zvolit podle vlastní chuti, fantazii se meze nekladou.
3 Kuřecí prsa rozkrojte podélně tak, aby vytvořily plát masa. Trošičku rozklepejte, posypte kořením, poklaďte plátky sýru a nakonec přidejte špenát. Zamotejte do tvaru roládiček a pomocí roládomatu a párátek spojte.
4 Do nádoby COMBIVARU nalijte olej, zapněte na 10 minut program FRY a ponechte nastavenou teplotu 170°C. Roládky zprudka osmažte ze všech stran.
5 Zalijte vodou, přidejte bujón, COMBIVAR uzavřete nastavte na 5 minut tlakový program CHEF. Po zaznění zvukového signálu, který oznamuje konec programu, přepněte ventil na symbol unikající páry a přebytečnou páru vypusťte. Teprve potom můžete hrnec bezpečně otevřít.
6 Hotové roládky nakrájejte na 1 cm silné plátky. Můžete podávat nejen jako teplé, ale i jako studené jídlo.

Podoba ci się przepis? Wyślij go...