Těstoviny se špenátovo - sýrovou omáčkou

(0 hodnocení)
czas przygotowania: 20 min
ilość porcji: 4
kucharz : Lýková Veronika
Język przepisu:

Składniki

cibule 1 szt.
těstoviny penne 1 opakowanie
kuřecí maso 500 g
mražený špenát 1 opakowanie
smetana na vaření 1 puchar
tavený sýr 2 szt.
gorgonzoly 200 g
sůl a pepř dle chuti 1 szczypta
Těstoviny se špenátovo - sýrovou omáčkou
(0 hodnocení)
czas przygotowania: 20 min
ilość porcji: 4
kucharz : Lýková Veronika
Język przepisu:

Przygotowanie

1 Do cobivaru nasypeme těstoviny, osolíme a zalijeme 1l vody. Navolíme program STEW tlakové vaření na 4 minuty. Po zaznění zvukového signálu, který oznamuje konec programu, přepněte ventil na symbol unikající páry a přebytečnou páru vypusťte. Teprve potom můžete hrnec bezpečně otevřít.
2 Mezitím si nakrájíme cibulku na velmi jemno, kuřecí maso na nudličky a špenát necháme lehce povolit při pokojové teplotě.
3 Combivar nastavíme 10 min. na program FRY na 170°C a osmažíme na lžíci olivového oleje cibulku, následně přidáme kuřecí maso. Osolíme, opepříme a přidáme špenát, gorgonzolu, tavený sýr a smetanu. Zavřeme combivar zvolíme program STEW na 15 minut. Po zaznění zvukového signálu, který oznamuje konec programu, přepněte ventil na symbol unikající páry a přebytečnou páru vypusťte. Teprve potom můžete hrnec bezpečně otevřít. Po 15 minutách je omáčka zcela hotová a můžete nandavat :-)
Przepis został wprowadzony przez klienta DEDRA s.r.o., nie był testowany przez firmę. Firma DEDRA nie ponosi odpowiedzialności za wynik przepisu.
Podczas przygotowywania dania należy przestrzegać zasad bezpieczeństwa zawartych w instrukcji obsługi urządzenia.

Podoba ci się przepis? Wyślij go...