Španělské "NEO ptáčky" (prg. STEW)

(0 hodnocení)
czas przygotowania: 45 min
ilość porcji: 4
kucharz : Vaše DEDRA
Język przepisu:

Składniki

hovězí plátek 4 szt.
plnotučná hořčice 1 łyżki
sůl 1 łyżeczka
černý pepř mletý 1 łyżeczka
okurka sterilovaná 2 szt.
šunkový salám 100 g
slanina 100 g
cibule 1 szt.
olej 100 ml
hladká mouka 2 łyżki
vejce vařená na tvrdo 2 szt.
Španělské "NEO ptáčky" (prg. STEW)
(0 hodnocení)
czas przygotowania: 45 min
ilość porcji: 4
kucharz : Vaše DEDRA
Język przepisu:

Przygotowanie

1 Plátky masa důkladně naklepeme, osolíme, opepříme a pomažeme hořčicí. Naplníme kouskem cibule, okurky, vajíčka, šunky a špeku. Zabalíme a pevně spojíme, aby ptáčky držely tvar a nerozpadaly se.
2 Do kotlíku nalijeme olej, zapneme program DEEP FRY na 185°C a všechny ptáčky zprudka opečeme.
3 Jakmile jsou opečené, zalijeme vodou nebo vývarem a zapneme tlakový program STEW na 40 minut.
4 Po dokončení programu ptáčky vyndáme na talíř a omáčku zahustíme záklechtou (mouka rozmíchaná ve vodě). Necháme přejít varem, dochutíme pepřem a solí. Podáváme s rýží nebo houskovým knedlíkem.

Podoba ci się przepis? Wyślij go...