Žampionová omáčka s bramborovými noky

(0 hodnocení)
czas przygotowania: 20 min
ilość porcji: 2
kucharz : Lýková Veronika
Język przepisu:

Składniki

žampionů 250 g
cibule 1 szt.
másla 50 g
smetany na vaření 200 ml
zeleninového vývaru 100 ml
bramborových noků 1 opakowanie
hladké mouky 2 łyżki
Žampionová omáčka s bramborovými noky
(0 hodnocení)
czas przygotowania: 20 min
ilość porcji: 2
kucharz : Lýková Veronika
Język przepisu:

Przygotowanie

1 Cibuli oloupeme a nakrájíme na větší kostičky. Combivar nastavíme na program FRY 140 stupňů cca 10 minut. Necháme rozpustit máslo a zpěníme na něm cibulku.
2 Žampiony oloupeme a nakrájíme na silnější plátky, přihodíme k cibulce a zlehka je opečeme. Zlehka zaprášíme hladkou moukou, osolíme, opepříme a podlijeme vývarem. Combivar uzavřeme, zvolíme program STEW - tlakové vaření na 15 minut.
3 Než zazní signalizační tón připravíme si na plastový košiček z combivaru noky. Po zaznění zvukového signálu odpustíme přebytečnou páru, combivar otevřeme, omáčku promícháme a zjemníme smetanou a přidáme do nádoby combivaru košíček s noky. Combivar opět uzavřeme zvolíme program STEW 2 minuty - tato doba bohatě stačí na dodělání noků. Po zaznění zvukového signálu opět odpustíme přebytečnou páru počkáme až nádoba trošku vychladne a vyndáme košíček s noky.
4 Hotovo a můžeme servírovat. Jídlo na talíři můžeme dozdobit najemno nasekanou pažitkou. Dobrou chuť
Przepis został wprowadzony przez klienta DEDRA s.r.o., nie był testowany przez firmę. Firma DEDRA nie ponosi odpowiedzialności za wynik przepisu.
Podczas przygotowywania dania należy przestrzegać zasad bezpieczeństwa zawartych w instrukcji obsługi urządzenia.

Podoba ci się przepis? Wyślij go...