Hrachová kaše

(1 hodnocení)
czas przygotowania: 30 min
ilość porcji: 4
kucharz : Vaše DEDRA
Język przepisu:

Składniki

hrách zelený loupaný 500 g
vody 1,5 l
sůl 1 szczypta
česneku 4 ząbek
Hrachová kaše
(1 hodnocení)
czas przygotowania: 30 min
ilość porcji: 4
kucharz : Vaše DEDRA
Język przepisu:

Przygotowanie

1 Hrách důkladně propláchneme a nasypeme do nádoby. Zalijeme vodou a necháme alespoň 2 hodiny namočený. Pokud hrách nenamočíte a budete vařit ihned, počítejte s tím, že se doba vaření může zvýšit až na dvojnásobný čas.
2 Zapneme tlakový program CHEF na 30 min. a COMBIVAR uzavřeme. Po zaznění zvukového signálu, který oznamuje konec programu, přepněte ventil na symbol unikající páry a přebytečnou páru vypusťte. Teprve potom můžete hrnec bezpečně otevřít.
3 Kaši dochuťte solí a prolisovaným česnekem. Podávejte s osmaženou cibulkou, vajíčkem a opečenou uzeninou.

Podoba ci się przepis? Wyślij go...