Kulajda s houbami a koprem

(3 hodnocení)
czas przygotowania: 15 min
ilość porcji: 6
kucharz : Vaše DEDRA
Język przepisu:

Składniki

čerstvého kopru 1 pęczek
čerstvých hub 100 g
brambor 2 szt.
smetany 250 ml
másla 2 łyżki
hladké mouky 2 łyżki
soli 1 szczypta
vody 1,5 l
cukru 3 łyżki
ocet 3 łyżki
vařená vejce 2 szt.
Kulajda s houbami a koprem
(3 hodnocení)
czas przygotowania: 15 min
ilość porcji: 6
kucharz : Vaše DEDRA
Język przepisu:

Przygotowanie

1 Program FRY nastavte na 10 minut a ponechte nastavenou teplotou 170°C. V nádobe nechte rozpustit máslo, nasypte mouku a vytvorte svetlou jíšku. Zasmažte ji do dokoncení programu FRY.
2 Jíšku zalijte vodou a smetanou. Vložte nakrájené brambory, houby, kopr a vařené vejce nakrájené na kostičky. Přidejte sul, nastavte program SOUP na 5 min. Tlakove uzavrete.
3 Po zaznění zvukového signálu, který oznamuje konec programu, přepněte ventil na symbol unikající páry a přebytečnou páru vypusťte. Teprve potom můžete hrnec bezpečně otevřít.
4 Dochuťte cukrem, solí a octem. Při servírování můžete dozdobit plátkem vařeného vajíčka.

Podoba ci się przepis? Wyślij go...