Vepřové "NEO kotlety" na žampionech (prg. MEATS)

(1 hodnocení)
czas przygotowania: 15 min
ilość porcji: 4
kucharz : Vaše DEDRA
Język przepisu:

Składniki

vepřová kotleta plátky (bez kosti) 4 szt.
čerstvých hub (nebo hrst sušených) 200 g
olej 100 ml
sůl 1 szczypta
černý pepř mletý 1 szczypta
voda nebo vývar 400 ml
cibule 1 szt.
hladká mouka 1 łyżki
Vepřové "NEO kotlety" na žampionech (prg. MEATS)
(1 hodnocení)
czas przygotowania: 15 min
ilość porcji: 4
kucharz : Vaše DEDRA
Język przepisu:

Przygotowanie

1 Plátky kotlety zlehka naklepejte a na kraji maličko nakrojte, aby držely tvar a nekroutily se. Osolte opepřete a zprudka osmažte na oleji programem DEEP FRY na 185°C.
2 Maso vyndejte na talíř a do připraveného výpeku vložte na kostičky nakrájenou cibuli. Nechte osmahnout do zlatova a přidejte na plátky nakrájené houby. Můžete použít čerstvé i sušené. Pokud nemáte vlastní zdroje hub, klidně použijte žampióny nebo hlívu.
3 Nechte zpěnit asi 3 minuty, přidejte maso a zalijte vývarem. Zapněte program MEATS na 15 minut.
4 Po dokončení programu zahustěte záklechtou (mouka rozmíchaná ve vodě) a provařte programem SIMMER cca 2 minuty. Podávejte s rýží, těstovinami nebo hranolkami.

Podoba ci się przepis? Wyślij go...