Domácí chléb

(2 hodnocení)
czas przygotowania: 60 min
ilość porcji: 5
kucharz : Vaše DEDRA
Język przepisu:

Składniki

špaldová mouka 150 g
žitná chlebová mouka 150 g
hladká mouka 150 g
sušené droždí 1 opakowanie
sezamové, slunečnicové, dýňové, lněné semínko 1 łyżki
voda 200 ml
soli 1 szczypta
olej 2 łyżki
Domácí chléb
(2 hodnocení)
czas przygotowania: 60 min
ilość porcji: 5
kucharz : Vaše DEDRA
Język przepisu:

Przygotowanie

1 Do mouky nasypte droždí, sůl, semínka a nalijte olej. Vlažnou vodou zadělejte na robotu hladké těsto. Zapněte na 3 minuty program MULTICOOK s teplotu 30°C a nechte zahřát nádobu. Z těsta vytvarujte bochánek, který vložte do nahřáté nádoby a COMBIVAR uzavřete. Tím podpoříte a urychlíte kynutí.
2 Zapněte na 3 minuty program MULTICOOK s teplotu 30°C a nechte zahřát nádobu. Z těsta vytvarujte bochánek, který vložte do nahřáté nádoby a COMBIVAR uzavřete. Tím podpoříte a urychlíte kynutí.
3 Po vykynutí zapněte program CAKE na 130°C a ponechte nastavený čas 40 min.
4 Jakmile zazní zvukový signál, který oznamuje ukoncení programu, vyndejte nádobu z COMBIVARU a uložte na chladné místo. Po vychladnutí můžete chléb z nádoby vyndat.

Podoba ci się przepis? Wyślij go...