Dušená růžičková kapusta

(1 hodnocení)
czas przygotowania: 15 min
ilość porcji: 4
kucharz : Vaše DEDRA
Język przepisu:

Składniki

růžičkové kapusty 200 g
cibule 1 szt.
šunky 100 g
vody 200 ml
másla 1 łyżki
sladké smetany 200 ml
soli 1 łyżeczka
bujónu zeleninového 1 kostka
Dušená růžičková kapusta
(1 hodnocení)
czas przygotowania: 15 min
ilość porcji: 4
kucharz : Vaše DEDRA
Język przepisu:

Przygotowanie

1 Program FRY nastavte na 10 minut a ponechte nastavenou teplotou 170°C a nechte rozpustit máslo. Prisypte nakrájenou cibuli se šunkou a orestujte.
2 Pridejte kapustu, bujón, sul a zalijte vodou. Zapnete program STEW na 5 min, tlacítkem PRODUCT SELECTION vyberte zeleninu a hrnec tlakove uzavrete.
3 Po zaznění zvukového signálu, který oznamuje konec programu, přepněte ventil na symbol unikající páry a přebytečnou páru vypusťte. Teprve potom můžete hrnec bezpečně otevřít.
4 Zalijte smetanou, dochuťte a programem MULTICOOK při teplotě 110°C nechte ještě 5 min. provařit.
5 Nejen výborná příloha ke grilovaným masům, ale také jako hlavní jídlo s vařenými bramborami nebo těstovinami.

Podoba ci się przepis? Wyślij go...