Slepičí vývar

(2 hodnocení)
čas přípravy: 30 min
počet porcí: 4
kuchař: Vaše DEDRA
Jazyk receptu:

Ingredience

slepice 1 ks
mrkve 2 ks
kořenová petržel 1 ks
celeru 1 ks
cibule 1 ks
vody 2 l
soli 1 špetka
Slepičí vývar
(2 hodnocení)
čas přípravy: 30 min
počet porcí: 4
kuchař: Vaše DEDRA
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Opláchnutou slepici vložte spolecne s oloupanou zeleninou do nádoby. Prilijte vodu, osolte a hrnec tlakove uzavrete.
2 Zapnete program SOUP a tlacítkem PRODUCT SELECTION zadejte maso. Ponechte nastavený cas 30 min.
3 Po zaznění zvukového signálu, který oznamuje konec programu, přepněte ventil na symbol unikající páry a přebytečnou páru vypusťte. Teprve potom můžete hrnec bezpečně otevřít.
4 Takto pripravený vývar lze zamrazit k dalšímu použití nebo pridat zavárku a okamžite servírovat jako polévku.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...