Zeleninový vývar
Ingredience
mrkve | 3 ks |
kořenové petržele | 3 ks |
celeru | 1 ks |
cibule | 1 ks |
česneku | 2 stroužek |
pórku | 1 ks |
růžičkové kapusty | 100 g |
vody | 2 l |
soli | 1 špetka |
Postup přípravy
1 | Oloupanou zeleninu vložte do nádoby. Zeleninu nekrájejte – ponechte ji vcelku!!! |
---|---|
2 | Pridejte sul, zalijte vodou a hrnec tlakove uzavrete. |
3 | Zapnete program SOUP a tlacítkem PRODUCT SELECTION zadejte zeleninu a nastavte čas 15 min. |
4 | Po zaznění zvukového signálu, který oznamuje konec programu, přepněte ventil na symbol unikající páry a přebytečnou páru vypusťte. Teprve potom můžete hrnec bezpečně otevřít. |
5 | Uvarenou zeleninu použijte na zeleninový nákyp nebo zeleninové placicky. |