Hovězí líčka na jalovci

(0 hodnocení)
čas přípravy: 200 min
počet porcí: 4
kuchař: Vaše DEDRA
Jazyk receptu:

Ingredience

hovězích líček 500 g
mrkve 2 ks
celeru 1 ks
kořenová petržel 1 ks
kuliček jalovce 5 ks
bobkový list 2 ks
kuliček celého pepře 5 ks
vody 500 ml
soli 1 lžicka
mletého pepře 1 špetka
oleje 3 lžíce
Hovězí líčka na jalovci
(0 hodnocení)
čas přípravy: 200 min
počet porcí: 4
kuchař: Vaše DEDRA
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Program FRY nastavte na 10 minut a ponechte nastavenou teplotou 170°C. Nalijte olej, na kterém zprudka opecte maso. Pridejte sul, trošku mletého pepre, zbývající korení a na kosticky pokrájenou zeleninu. Zalijte vodou a zapnete program SLOW STEW na 3 hodiny se zachováním prednastavené teploty 95°C.
2 Podávejte s bramborovou kaší, bramborovými noky nebo bagetkou.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...