Přidat recept

Vepřové koleno na pivu

(6 hodnocení)

recept od kuchaře: Vaše DEDRA

Jazyk receptu:

počet porcí:3
čas přípravy:180
použitý přístroj:COMBIVAR COMBIVAR

Ingredience

vykostěné zadní koleno 1 ks
černého piva 350 ml
ostrého kečupu 2 lžíce
dijonské horčice 2 lžíce
cibule 3 ks
česneku 6 stroužek
soli 1 lžicka
pepře 1 špetka

Postup přípravy

1Koleno osolte, opeprete a potřete hořčicí. Vložte do nádoby, posypejte nakrájenou cibulí, česnekem, zalijte kecupem a pivem. Nastavte na 3 hodiny program SLOW STEW s prednastavenou teplotou 95°C.
2Podávejte s chlebem nebo pecivem.

Komentáře k receptu (3)

20.10.2015 v 09:38
Vinklerová Marie: A ještě lepší bylo druhý den! :)
06.11.2015 v 22:46
Maťáková Jaroslava: Vynikající !!!!
20.09.2016 v 15:13
Ulichová Ivana: uvařeno z bůčku s haluškami ,neskutečná dobrůtka

Chcete přidávat komentáře? Prosíme přihlaste se ...