Domácí škvařené sádlo

(1 hodnocení)
čas přípravy: 60 min
počet porcí: 9
kuchař: Vránová Šárka
Jazyk receptu:

Ingredience

Bílý špek (sádlo) 1 kg
Vody 0,5 dl
Domácí škvařené sádlo
(1 hodnocení)
čas přípravy: 60 min
počet porcí: 9
kuchař: Vránová Šárka
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Špek nakrájíme na kostky cca 0,5 - 1 cm - jak kdo má rád. A vložíme do VM.
2 VM - nastavíme - Čas 60 min., T-eplota 100°C, R-ychlost 1
3 Po zaznění zvukového signálu, skontrolujeme propečenost škvarků, pokud se bude zdát že jsou málo propečené přidáme Č- cca 5-15 minut postupně - záleží jak kdo má rád.
4 Po ukončení programu slijeme do misek, necháme ztuhnout a konzumujeme , nejlepší s domácím chlebíčkem , s cibulkou a kafíčkem :-)
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...