Maková kombivarka
Ingredience
mletého máku | 1 hrnek |
mléka | 1 hrnek |
olej | 0,5 hrnek |
cukru | 1 hrnek |
polohrubé mouky | 2 hrnek |
vejce | 2 ks |
kypřící prášek | 1 ks |
soli | 1 špetka |
Postup přípravy
1 | Všechny suroviny smíchejte v míse tak, aby nevznikly hrudky. |
---|---|
2 | Těsto nalijte do nádoby. Zapněte program CAKE a nastavte teplotu na 130°. Automaticky nastavený čas 40 min. ponechte. Hrnec uzavřete. Program je netlakový, makovec můžete během pečení kontrolovat. |
3 | Po zaznení zvukového signálu, který oznamuje ukoncení programu, vyndejte nádobu z COMBIVARU a uložte na chladné místo. Po vychladnutí můžete makovec z nádoby vyndat. |
4 | Polévejte citrónovou polevou. |