Marinovaná kotleta s bramborama z jednoho hrnce

(0 hodnocení)
čas přípravy: 30 min
počet porcí: 3
kuchař: Birkasova Zuzana
Jazyk receptu:

Ingredience

kotleta bez kosti 3 ks
oblíbená marináda nebo maso naložte podle svého 1 ks
malé brambory 1 kg
sůl 1 špetka
olej 1 lžíce
Marinovaná kotleta s bramborama z jednoho hrnce
(0 hodnocení)
čas přípravy: 30 min
počet porcí: 3
kuchař: Birkasova Zuzana
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Maso nejlépe přes noc naložte do marinády.
2 Na program Fry maso opečeme a necháme zatáhnout. Do košíku na smažení dáme umyté a osolené brambory a položíme do nádoby na maso, budou se nám pak lépe vytahovat. zapneme program Chef na 4 minut, tlakově uzavřeme.
3 Po uplynutí času odtlakujeme posunutím kolečka, vytáhneme brambory i maso. Maso odložíme na talíř, brambory dáme zpátky do nádoby (už bez košíku), na ně položíme plátky masa a zapneme program Crispy na 5minut.
4 Nádobu otevřeme a můžeme servírovat. DOBROU CHUŤ
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...