Vepřové koleno na pivu

(6 hodnocení)
čas přípravy: 180 min
počet porcí: 3
kuchař: Vaše DEDRA
Jazyk receptu:

Ingredience

vykostěné zadní koleno 1 ks
černého piva 350 ml
ostrého kečupu 2 lžíce
dijonské horčice 2 lžíce
cibule 3 ks
česneku 6 stroužek
soli 1 lžicka
pepře 1 špetka
Vepřové koleno na pivu
(6 hodnocení)
čas přípravy: 180 min
počet porcí: 3
kuchař: Vaše DEDRA
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Koleno osolte, opeprete a potřete hořčicí. Vložte do nádoby, posypejte nakrájenou cibulí, česnekem, zalijte kecupem a pivem. Nastavte na 3 hodiny program SLOW STEW s prednastavenou teplotou 95°C.
2 Podávejte s chlebem nebo pecivem.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...