Marinovaná žebírka

(0 hodnocení)
čas přípravy: 150 min
počet porcí: 4
kuchař: Pudilová Michaela
Jazyk receptu:

Ingredience

vepřová žebra 1,5 kg
olej 200 ml
rajský protlak 4 lžicka
med 3 lžíce
sojová omáčka 1 lžíce
pikantního koření (použila jsem Hungarii) 5 lžicka
Marinovaná žebírka
(0 hodnocení)
čas přípravy: 150 min
počet porcí: 4
kuchař: Pudilová Michaela
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Ze všech ingrediencí (mimo žeber) si připravíme marinádu.
2 Marinádou potřeme žebírka a uložíme alespoň přes noc do lednice. Já nechala 2 dny.
3 Žebra vložíme do Combivaru. Pokud nám zůstala v misce nějaká marináda, tak přidáme i tu. Nastavíme program SLOW STEW - 95°C a 2 hodiny 30 minut.
4 Servírujeme na prkénku s chlebem.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...