Játrová paštika

(0 hodnocení)
čas přípravy: 45 min
počet porcí: 9
kuchař: Lenka Radvanovská
Jazyk receptu:

Ingredience

Kuřecí játra 500 g
Cibule 2 ks
Máslo (do paštiky) 150 g
Máslo (na zalití) 50 g
Smetana ke šlehání 100 ml
Česnek 1 stroužek
Tymián, rozmarýn, sůl, pepř mletý, pepř celý 1 špetka
Játrová paštika
(0 hodnocení)
čas přípravy: 45 min
počet porcí: 9
kuchař: Lenka Radvanovská
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Program Fry. Cibuli a česnek osmažit na části másla( určeného do paštiky) =>přidat rozmarýn, tymián a nechat provonět => přidat očištěné játra a osmažit do hněda (při zmáčknutí musí zůstat pružná a uvnitř lehce růžová)
2 Směs rozmixovat tyčovým mixérem na pastu => přidat zbylé máslo (určené do paštiky), smetanu, sůl, pepř a promíchat
3 Paštiku propasírovat přez síto/cedník aby byla hladká => rozdělit do menších misek nebo dle libosti
4 Rozpustit máslo (určené k zalití) a paštiku zalít => ozdobit celým pepřem či tymiámem a nechat v ledničce ztuhnout.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...