Gnochci zapečené s kuřecím masem a smetanovo-sýrovou omáčkou

(3 hodnocení)
čas přípravy: 50 min
počet porcí: 4
kuchař: Beranová Veronika
Jazyk receptu:

Ingredience

Gnochci 1 ks
cibule 1 ks
kuřecí prsa 0,5 kg
smetana 1 ks
sýr na strouhání 1 balení
brokolice 0,5 ks
Gnochci zapečené s kuřecím masem a smetanovo-sýrovou omáčkou
(3 hodnocení)
čas přípravy: 50 min
počet porcí: 4
kuchař: Beranová Veronika
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Kuřecí maso nakrájíme, okořeníme a zakapeme olejem.
2 Programem FRY s teplotou 170°C orestujeme cibuli, přidáme kuřecí maso a až změkne, přidáme na kousky nakrájenou brokolici.
3 Gnochci uvaříme dle návodu na obalu, přidáme do hotového masa, zalijeme smetanou a strouhaným sýrem a za občasného míchání zapečeme na program Cake cca 10 minut.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...