Luxusní uzená žebra z combivaru

(1 hodnocení)
čas přípravy: 40 min
počet porcí: 3
kuchař: Lýková Veronika
Jazyk receptu:

Ingredience

uzená žebra 1 kg
bobkový list 3 ks
nové koření - kuličky 5 ks
kuliček pepře 5 ks
cibule se slupkou 1 ks
vody 2 l
Luxusní uzená žebra z combivaru
(1 hodnocení)
čas přípravy: 40 min
počet porcí: 3
kuchař: Lýková Veronika
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Do nádoby combivaru naskládáme žebra - já krájím na menší kousky kvůli následnému porcování. Na žebra naskládáme cibuli ve slupce, bobkový list, nové koření a pepř. Zalijeme 2l vody, tlakově uzavřeme nádobu a nastavíme program SOUP 40 minut.
2 Po zaznění zvukového signálu, který oznamuje konec programu, přepněte ventil na symbol unikající páry a přebytečnou páru vypusťte. Teprve potom můžete hrnec bezpečně otevřít. Hotovo a můžeme servírovat. Doporučuji společně s hořčicí a čerstvým chlebem a feferonkou :-)
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...