Shakshuka

(0 hodnocení)
čas přípravy: 15 min
počet porcí: 2
kuchař: Lenka
Jazyk receptu:

Ingredience

Cibule 1 ks
Stroužky česneku 2 ks
Chorizo 50 g
Pasírovaných rajčat 150 ml
Sladké papriky 1 lžicka
Kurkumy 1 lžicka
Soli 1 špetka
Vajec 4 ks
Kokosového oleje 1 lžíce
Shakshuka
(0 hodnocení)
čas přípravy: 15 min
počet porcí: 2
kuchař: Lenka
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Combivar easy zapneme na program Fry a teplotu nastavíme na 180°C. Čas můžeme ponechat.
2 Cibuli nakrájíme na proužky, do combivaru dáme lžíci kokosového oleje. Po rozpálení přidáme cibuli a za občasného míchání smažíme dozlatova.
3 Přidáme česnek nakrájený najemno a chorizo. Necháme rozvonět.
4 Zalijeme pasírovanými rajčaty a přidáme koření. Zamícháme.
5 Přímo do směsi rozklepneme vejce, která lehce osolíme. Necháme vejce zatáhnout, aby žloutek zůstal tekutý.
6 Podáváme s čerstvým pečivem nebo jako lehký oběd při ketodietě. Zdobíme čerstvou pažitkou nebo petrželkou.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...