Pomalený medový bůček (prg. SLOW COOK HIGH)

(0 hodnocení)
čas přípravy: 180 min
počet porcí: 5
kuchař: Vaše DEDRA
Jazyk receptu:

Ingredience

vepřový bůček 1 kg
světlé pivo 200 ml
kečup 5 lžíce
med 2 lžíce
olej 1 lžíce
česnek 3 stroužek
sůl 1 lžicka
Pomalený medový bůček (prg. SLOW COOK HIGH)
(0 hodnocení)
čas přípravy: 180 min
počet porcí: 5
kuchař: Vaše DEDRA
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Z piva, medu, kečupu, oleje, česneku a soli vytvoříme marinádu, kterou potřeme bůček ze všech stran. Natřený bůček zabalíme do alobalu a necháme v lednici odležet, nejlépe do druhého dne.
2 Bůček rozbalíme z alobalu a vložíme do nádoby COMBIVARU NEO, zalijeme zbylou marinádou.
3 Nastavíme program SLOW COOK HIGHT z nabídky MENU 1, který je nastavený na 3 hodiny. Čas lze podle druhu a kvality masa samozřejmě přidat.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...