ZEMIAKY S KURACÍM MASOM

(0 hodnocení)
čas přípravy: 30 min
počet porcí: 4
kuchař: Knotková Angelika
Jazyk receptu:

Ingredience

kuracie prsia ( väčší kus ) 1 ks
zemiaky 650 g
cibuľa 1 ks
sterilizované šampiňóny 4 lžíce
smotana na varenie 1 dl
strúhaný syr 50 g
vajce 1 ks
cesnaková pasta ( alebo drvený cesnak ) 0,5 lžicka
olej 3 lžíce
soľ,čierne korenie 1 špetka
múka 1 lžíce
ZEMIAKY S KURACÍM MASOM
(0 hodnocení)
čas přípravy: 30 min
počet porcí: 4
kuchař: Knotková Angelika
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Zemiaky očistíme,umyjeme,nakrájame na plátky.Dáme do nádoby Combivaru,osolíme,zalejeme vodou.Nastavíme program multicook,10 minút,105°C.
2 Kým sa zemiaky varia,pripravíme si ostatné suroviny.Kuracie prsia očistíme,umyjeme.Nakrájame na rezance,osolíme,okoreníme.Cibuľu prekrojíme a nakrájame na plátky.Posypeme múkou,premiešame.V miske vymiešame smotanu na varenie s vajíčkom,pridáme strúhaný syr,cesnakovú pastu,osolíme,okoreníme.
3 Uvarené zemiaky scedíme.Do nádoby Combivaru dáme olej.Nastavíme program fry / hydina,7 minút,145°C.Z cibule odstránime prebytočnú múku a dáme do horúceho oleja.Upečenú cibuľu vyberieme,do výpeku dáme kuracie prsia a pečieme.Po ukončení času hotové mäso z nádoby vyberieme.
4 Do nádoby Combivaru dáme lyžicu oleja ( výpek môžete tiež ponechať v nádobe ).Pridáme zemiaky,osolíme,okoreníme.Na zemiaky dáme polovicu opečenej cibule,potom kuracie mäso,druhú polovicu cibule,šampiňóny.Zalejeme smotanovou zmesou.Podľa chuti ešte osolíme,okoreníme.
5 Nastavíme program cake,10 minút,150°C.Dobrú chuť.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...