Žitno-pohanková kaše z Combivaru
Ingredience
vody | 250 ml |
žitné mouky | 2 lžíce |
pohankové krupice | 2 lžíce |
soli | 1 špetka |
Postup přípravy
1 | Do Combivaru nalijeme studenou nejlépe přefiltrovanou vodu. Přidáme dvě lžíce žitné mouky (může být i hladká žitná mouka) a dvě lžíce pohankové krupice. Přisolíme špetkou soli. Důkladně rozmícháme. A vaříme na program na vaření kaší 10 minut. Já vařívám tuto kaši bez mléka. Je ale možné ji uvařit i s mlékem. Pokud je bez mléka, lze ji kombinovat i se zeleninou. |
---|---|
2 | Po uvaření servírujeme kaši na talíř. Já jsem si ji ochutila acidofilním mlékem, trochou arašídového másla, trochou kokosu a rozmixovaným ovocem (ovoce může být i v celku a přisladit je možné i kokosovým cukrem, stévií, nebo medem). Lze ale i kombinovat se zeleninou, nebo ořechy, případně skořicí, nebo kakaem. |
3 | Dobrou chuť. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.