Segedínský guláš

(3 hodnocení)
čas přípravy: 60 min
počet porcí: 4
kuchař: Kubalová Dana
Jazyk receptu:

Ingredience

vepřová plec 500 g
cibule 2 ks
olej 100 ml
sůl 1 lžicka
mletá paprika 1 lžíce
zakysaná smetana 1 ks
pepř 1 špetka
kysané zelí 200 g
hladká mouka 2 lžíce
Segedínský guláš
(3 hodnocení)
čas přípravy: 60 min
počet porcí: 4
kuchař: Kubalová Dana
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Programem smažení - fry na 120 stupňů orestovat na drobno nakrájenou cibuli
2 Přidat vepřové maso nakrájené na kostky,restovat stále programem smažení na 120 stupňů,po zatažení maso osolit
3 Teplotu smažícího programu stáhnout na 100 stupňů a zatáhnuté maso zasypat paprikou a pepřem,krátce orestovat
4 Maso podlít vodou a zapnout tlakový program dušení na 25 minut
5 Po ukončení programu vypustit páru,otevřít hrnec a k celé směsi přidat kysané zeli,opět zapnout tlakový program stew - na 10 minut. Po zaznění zvukového signálu, který oznamuje konec programu, přepněte ventil na symbol unikající páry a přebytečnou páru vypusťte. Teprve potom můžete hrnec bezpečně otevřít.
6 Přepněte combivar na program multicook na 100 stupňů,vše zahustit hladkou moukou rozmíchanou ve vodě,dochutit,nechat provařit 10 minut,pak jen přidat zakysanou smetanu a vše krátce prohřát
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...