Kokosovo-citrónová roláda

(0 hodnocení)
čas přípravy: 3 min
počet porcí: 9
kuchař: Vaše DEDRA
Jazyk receptu:
použitý přístroj:

Ingredience

lněné semínko zlaté 200 g
strouhaný kokos bio 300 g
sirup z agáve 5 lžíce
silné bio mleté uvařené kávy 5 lžicka
karobu nebo nepraženého kakaového prášku 2 lžíce
strouhaný kokos bio 400 g
sirup z agáve 8 lžíce
kokosového oleje 2 lžíce
šťáva z citronu bio 5 lžíce
Kokosovo-citrónová roláda
(0 hodnocení)
čas přípravy: 3 min
počet porcí: 9
kuchař: Vaše DEDRA
Jazyk receptu:
použitý přístroj:

Postup přípravy

1 Tmavé těsto: do nádoby RW vsypeme lněné semínko, kokos, kakao nebo karob a kávu. Mixujeme manuálně střední rychlostí na hladké lepivé těsto - asi 60 vteřin. Přilijeme sirup a mixujeme ještě 20 vteřin.
2 Na potravinové fólii (nebo nějaké jiné podložce) vypracujeme z těsta obdélník.
3 Světlé těsto: do nádoby RW nasypeme kokos, citrónovou šťávu a kokosový olej. Mixujeme manuálně na střední rychlost asi 30 vteřin. Nakonec přidáme sirup a necháme mixovat ještě asi 20 vteřin.
4 Světelé těsto rovnoměrně rozetřete na tmavé těsto a pomocí fólie zabalte roládu. Nechte v lednici odpočinout asi 3 hodiny, lépe se pak krájí.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...