Celerová pomazánka
Ingredience
menšího celeru | 0,5 ks |
sterilované okurky | 2 ks |
měkkého salámu (není podmínkou) | 100 g |
vejce vařené na tvrdo | 3 ks |
menší cibule | 1 ks |
soli | 1 špetka |
černý mletý pepř | 1 špetka |
pomazánkové máslo | 1 ks |
plnotučné hořčice | 2 lžíce |
Postup přípravy
1 | Celer oloupema, nakrájíme nakostičky a vložíme do nádoby VARMIXU. Nastavíme program Chop-sekání na 10 vteřin R5. |
---|---|
2 | Do nasekaného celeru přidáme na kostky nakrájený salám, vejce, okurky. Opět zapneme na 10 vteřin program Chop-sekání R5. |
3 | Do nasekaných surovin přidáme pomazánkové máslo, hořčici, sůl a pepř. Nastavíme na 30 vteřin program Mix-míchání R3-4. |
4 | Suroviny si můžete upravit dle vlastní fantazie. Pokud vynecháte salám, bude pomazánka vegetariánská. |