Hamburger

(1 hodnocení)
čas přípravy: 20 min
počet porcí: 2
kuchař: Dvořáková Jana
Jazyk receptu:

Ingredience

obyč.houska nebo jiná houska na hamburgery 2 ks
mleté maso - vepřové a hovězí napůl 400 g
sůl 2 lžicka
grilovací koření bez soli 1 lžicka
pepř 1 špetka
sušený česnek - kdo ho má rád, tak nastrouhaný čerstvý 1 špetka
toustový nebo plátkový sýr 2 plátek
rajče 2 plátek
kečup 1 lžicka
plnotučná hořčice 1 lžicka
salát 2 plátek
Hamburger
(1 hodnocení)
čas přípravy: 20 min
počet porcí: 2
kuchař: Dvořáková Jana
Jazyk receptu:

Postup přípravy

1 Maso smícháme se solí, pepřem, gril.kořením a česnekem. Vytvoříme placky jako na karbanátky. Dáme rozehřát griflovač a housku si rozkrojíme.
2 Po nahřátí griflovače dáme housku po obou stranách na chvíli do uzavřeného griflovače opéct. Vyndáme na talíř a do griflovače dáme maso. Uzavřeme, a grilujeme tak dlouho, dokud není maso hotové - aby nebylo uvnitř syrové.
3 Housku potřeme z vnitřních stran kečupem a hořčicí. Dáme na ní salát, ugrilované maso, na něj dáme plátek sýra, plátek rajčete a salát. Přeji dobrou chuť.
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.

Líbil se ti recept? Pošli ho dál...