Hamburger
Ingredience
obyč.houska nebo jiná houska na hamburgery | 2 ks |
mleté maso - vepřové a hovězí napůl | 400 g |
sůl | 2 lžicka |
grilovací koření bez soli | 1 lžicka |
pepř | 1 špetka |
sušený česnek - kdo ho má rád, tak nastrouhaný čerstvý | 1 špetka |
toustový nebo plátkový sýr | 2 plátek |
rajče | 2 plátek |
kečup | 1 lžicka |
plnotučná hořčice | 1 lžicka |
salát | 2 plátek |
Postup přípravy
1 | Maso smícháme se solí, pepřem, gril.kořením a česnekem. Vytvoříme placky jako na karbanátky. Dáme rozehřát griflovač a housku si rozkrojíme. |
---|---|
2 | Po nahřátí griflovače dáme housku po obou stranách na chvíli do uzavřeného griflovače opéct. Vyndáme na talíř a do griflovače dáme maso. Uzavřeme, a grilujeme tak dlouho, dokud není maso hotové - aby nebylo uvnitř syrové. |
3 | Housku potřeme z vnitřních stran kečupem a hořčicí. Dáme na ní salát, ugrilované maso, na něj dáme plátek sýra, plátek rajčete a salát. Přeji dobrou chuť. |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.