Červene zelí
Ingredience
Červené zelí ve skle | 2 sklenice |
Velké cibule | 2 ks |
Brambor | 1 ks |
Rovná lžička sůl | 1 lžicka |
Cukru | 100 g |
Másla | 100 g |
Vody | 100 ml |
Postup přípravy
1 | Cibulku nakrájíme na kousky. Dáme do combivaru s máslem. Zapteme program fry a necháme osmahnout |
---|---|
2 | Bramboru si oloupeme a nastrouháme na jemno |
3 | Na osmahlou cibulku přidáme vše ostatní, krom cukru |
4 | Zavřeme si viko a dáme si tlakové vaření chef na 15 minut |
5 | Po uvaření přidáme cukr, zapneme si program multicook na 95 s a necháme provařit Můžeme trošku zahustit, pokud je třeba. Stačí 1 lžíce hladké mouky rozmíchat v trošce vody. Nemusí být. To už je na vás jak máte rádi :-) |
6 | Dobrou chuť |
Tento recept byl vložen zákazníkem společnosti Vaše DEDRA s.r.o., a tudíž nebyl touto společností testován. Společnost Vaše DEDRA s.r.o. proto neručí za úspěšnost toho receptu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.
Při přípravě receptů vložených zákazníky vždy dodržujte bezpečnostní pokyny uvedené v návodu.