Rajská podle babičky v Combivaru

(1 hodnocení)
czas przygotowania: 50 min
ilość porcji: 4
kucharz : Dvořáková Jana
Język przepisu:

Składniki

vepřová plec, může být i hovězí přední, 1 kg
sůl 3 łyżeczka
voda 1,5 l
sladký kečup 1 szt.
rajský protlak 1 szt.
cibule 1 szt.
fenykl 1 łyżki
tymián 1 łyżki
bobkoý list 1 szt.
máslo 80 g
hrubá mouka 1 kubek
cukr 4 łyżki
Rajská podle babičky v Combivaru
(1 hodnocení)
czas przygotowania: 50 min
ilość porcji: 4
kucharz : Dvořáková Jana
Język przepisu:

Przygotowanie

1 Maso očistit, já přeříznu na 2 menší kusy a dám do Combivaru s vodou a solí vařit na tlakový program STEW.
2 V době, kdy se vaří maso dám do kastrůlku oloupanou menší cibuli, bobkový list, fenykl a tymián, zaliji vodou a vařím takový voňavý vývar. V dalším kastrůlku dělám jíšku - máslo rozpustit, přidat mouku a za stálého míchání, aby se mouka nepřipálila udělám trochu tmavší jíšku.
3 Po uvaření masa odpustit páru, otevřít hrnec a maso dát do hrnce vedle. Do vody z masa nalijeme přeceděný vývar z koření (jen tu vodu), přidáme rajský protlak, kečup, cukr (my máme rádi omáčku sladkou, každý ať si sladí podle chuti) a přisypeme opatrně jíšku. Přivedeme omáčku na Multicook k varu aby se zahustila cca na 10 - 15 min.
4 Po uvaření omáčku přecedíme přes síto a podáváme s houskovým knedlíkem a již uvařeným masem. Přeji dobrou chuť.
Przepis został wprowadzony przez klienta DEDRA s.r.o., nie był testowany przez firmę. Firma DEDRA nie ponosi odpowiedzialności za wynik przepisu.
Podczas przygotowywania dania należy przestrzegać zasad bezpieczeństwa zawartych w instrukcji obsługi urządzenia.

Podoba ci się przepis? Wyślij go...